E-Felnőttképzés megvalósítása a CORVIN KÖZ Kft.-nél

A VEKOP-2.1.7-15-2016-00054 projekt keretén belül egy olyan keretprogramot (E-Felnőttképzés) hozott létre a CORVIN KÖZ Oktatási Központ Korlátolt Felelősségű Társaság, amely nem csak a tananyagok e-learning formában való hozzáférési lehetőséget biztosítja, hanem a képzés teljes ideje alatt egyszerűsíti és kényelmesebbé teszi a mindennapi kezelési- és nyilvántartási rendszert, mind a képzés szervezői, mind pedig a résztvevők számára. Ezen felül a számítástechnikában kevéssé jártas tanulók számára is könnyen kezelhető, átlátható rendszer épült ki.

A projekt révén bevezetésre kerülő digitális nyilvántartásnak köszönhetően lényegesen csökken a papírmunka költsége és lassúsága.

A szellemi hozzáadott érték maga a fejlesztés (fejlesztői know-how), valamint az a felnőttképzési tapasztalat, amely integrálásra került a rendszerben. Nem csak E-learning rendszert biztosít, hanem sokkal több annál. Biztosítja a folyamatos nyomon követést, a tanuló eredményeinek monitoringját, a jelenlét nyomon követését, az oktatói értékelési rendszert. A mai kornak megfelelően bárhonnan elérhető a tananyag, könnyen küldhető értesítés a tanulóknak.
A projekt újdonság, még nincs ilyen integrált, a felnőttképzés sajátosságait figyelembe vevő rendszer a piacon.

Fentieknek megfelelően létrejött egy e-learningre is teljesen alkalmas, digitális támogató rendszer, mely mindennapi segítséget nyújt a felnőttképzésben. Alkalmazza a jelenlegi trendeket, telefonos applikációról elérhető.

A projektben létrehozott szoftver forráskódját kérésre átadjuk a kapcsolódó kézikönyvvel együtt. Ehhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a info@corvinkoz.hu email címen. 

A projekt adatai

  • Kedvezményezett neve: CORVIN KÖZ Oktatási Központ Korlátolt Felelősségű Társaság
  • A projekt címe: E-Felnőttképzés megvalósítása a CORVIN KÖZ Kft.-nél
  • A szerződött támogatás összege: 31 582 687 Ft
  • A projekt összköltsége: 52 383 812 Ft
  • A támogatás mértéke (%-ban): 60,29%
  • A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2019.10.01.
  • A projekt azonosító száma. VEKOP-2.1.7-15-2016-00054

ERFA információs blokk

Megosztás!